dijous, de febrer 17, 2005

Personalitzar l´entorn a partir de les teves expressions.

Brendan Walker, un disenyador especialitzat en la recerca, i amb base al Royal College of Art, está treballant en un sistem a de reconeixement de les emocions d´un usuari que es troba davant d´un computador.
Per a fer aixó Brendan s´ajuda del sistema existent galvanic skin response, aquest sistema ha estat utilitzat per a detectar problemes dermatológics. Emparat amb determinat tipus de persones s´obtenen uns resultats molt fiables sobre les seves emocions, durant l´us del sistema.

La idea de Brendan, es la de combinar el el software d´entreteniment, o simulació amb els resultats obtinguts pel sistema de reconeixement, i d´aquesta manera obtindre una generació de programari que s´adapti als gustos de l´usuari.

Brendan posa com exemple un joc com el DOOM III, i diu que un usuari conectat al sistema de reconeixement Galvanic, i per tant enviant "feedback" continu al joc, veuría com el joc va cambiant els decorats, la fesonomía dels personatges, el caràcter d´aquests ... tot en funció del perfil psicológic de l´usuari.