divendres, de març 04, 2005

Agilitzant el firefox.

Mozilla firefox es un navegador molt ràpid, pero aquí hi ha un truc per a que encara ho sigui mes (extret de hackaday)

Aquesta recepta el que fà es modificar la configuració oculta del navegador per a que soliciti més velocitat en la entrega de la informaciò.

1.- Escriu "about:config" a la barra de navegació, accepta, i et trobaràs amb tot un seguit de paràmetres de configuració en pantalla. Busques les seguents entrades:

network.http.pipelining
network.http.proxy.pipelining
network.http.pipelining.maxrequests

Normalment els navegadors fan tan sols una petició al lloc web que solicitem. Cuan habilitem la propietat pipelining el que estem fent es enviar varies peticions a l'hora a la adreça de destí, la cual cosa augmenta la velocitat de resposta.

2 Cambia els valors de la manera seguent:

“network.http.pipelining” a “true”

“network.http.proxy.pipelining” a “true”

I a la variable “network.http.pipelining.maxrequests” li asignes un valor al voltant de 30. Amb aixó estas fent 30 peticions simultanees a l'adreça que vulguis visitar.

3 Per acabar fes botó dret a qualsevol banda de la pantalla i selecciona Nou --> enter. A la nova variable li dones el nom “nglayout.initialpaint.delay” i li asignes el valor "0". Aquest parámetre conté el valor que especifica el temps d'espera entre que el navegador rep una ordre i l'executa.

Si estas utilitzant una conexió de banda ampla el navegador t'hauría de respondre bastant més ràpid.